top of page

Word Lid

Lid worden van AvEPA

Vul je gegevens in het veld hiernaast in om lid te worden van AvEPA. Na aanmelding nemen we zo snel mogelijk contact met je op! 

Lid worden van AvEPA ben je voor €200,- per jaar. Wanneer je aansluit bij dé branchevereniging voor EP adviseurs levert dat jou veel voordelen op. Hierom word je lid van AvEPA:

Contact

EP adviseur ben je niet alleen. De bij AvEPA aangesloten EP adviseurs hebben de kans om een sterk netwerk op te bouwen binnen de energiebranche. We delen onze kennis zodat we samen de beste stappen kunnen zetten in onze branche.

Belangen

Wil jij als EP adviseur graag je stem laten horen in de energiebranche? Jouw stem is belangrijk. Met een ondersteunende branchevereniging als AvEPA sta je sterk. AvEPA is dé specialist in de collectieve belangen van de EP adviseur.

Kennis

De snelle ontwikkelingen zoals de wet- en regelgeving in de energiebranche vragen van de EP adviseur om op de hoogte te blijven. AvEPA is een betrouwbare bron van onafhankelijke informatie zodat je altijd op het juiste moment op de hoogte bent van relevante ontwikkelingen.

AvEPA staat in contact met veel partijen binnen de branche zodat wij jouw belangen kunnen behartigen. Partijen zoals alle opleiders binnen de energiebranche, andere belangenorganisaties, het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, NEN & InstallQ.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page