top of page

Over AvEPA

AvEPA is dé branchevereniging voor EP adviseur in Nederland. AvEPA zet zich al sinds 2001 in voor de juiste ontwikkeling van het energieadvies. Naast dat AvEPA de belangen van de EP adviseur behartigt profiteer je als lid van het onderlinge contact tussen leden. Óók ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in onze snel veranderende branche.

Dankzij alle bij AvEPA aangesloten EP adviseurs sta je er niet alleen voor. Je hebt bij dé branchevereniging voor EP adviseurs de kans om een sterk netwerk op te bouwen binnen de energiebranche. Er is veel kennis aanwezig en dit delen we graag met elkaar. Zo kunnen we samen de beste stappen zetten in onze branche.

Met AvEPA bouw je niet alleen een sterk netwerk op, maar kun je ook je stem laten horen binnen de energiebranche. Jouw stem is belangrijk. AvEPA is dé specialist in de collectieve belangen van de EP adviseur.

Daarnaast vragen de snelle ontwikkelingen zoals de wet- en regelgeving in de energiebranche van de EP adviseur om op de hoogte te blijven. AvEPA is een betrouwbare bron van onafhankelijke informatie zodat je altijd op het juiste moment op de hoogte bent van relevante ontwikkelingen.

Lid worden

Om van alle voordelen van AvEPA te kunnen profiteren kun je lid worden. Dat ben je voor €200,- per jaar. Reken bij AvEPA op goede contacten binnen de branche, ondersteuning in jouw belangen en altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Glass Buildings
Bestuur
thumbnail_IMG_7302_edited.jpg

Jos Bosscher

Voorzitter

  • LinkedIn Social Icon
bb7508_9443203c14a44b9cb4ba82a1ef6d6e73_mv2_d_4032_3024_s_4_2.webp

Hugo Breuers

Algemeen Bestuurslid

  • LinkedIn Social Icon
Leighton Baines, 2018_edited_edited.jpg

Vacature

Penningmeester & Secretaris

bottom of page