top of page

AvEPA keert terug met nieuwe energie!

Nadat we vorig jaar moesten aankondigen ons te moeten beraden op de toekomst en relevantie van AvEPA is er veel gebeurd. Er hebben zich vele mensen in het gesprek gemengd en daaruit is wel duidelijk geworden dat er anno 2024 nog steeds bestaansrecht is voor AvEPA. Dat is een mooie constatering.


Het bestuur heeft dan ook het besluit genomen (alvorens weer concreet naar buiten te treden) dat er nieuwe bestuursleden bij moeten komen die met een door de leden ingebracht en gedragen agenda invulling gaan geven aan de onderwerpen die ons bezighouden in het werkveld. Daarnaast zoekt het bestuur leden die binnen de diverse commissies waar AvEPA onderdeel vanuit kan maken zitting willen nemen.


Met alle wijzigingen op komst in de komende jaren is het belangrijk dat de beschikbare stoelen ingevuld worden door vakspecialisten die een goede (aantoonbare) kennis van zaken hebben en graag iets voor de branche en hun collega EP-adviseurs willen betekenen. We bepalen gezamenlijk onze toekomst!


Daarom roepen wij leden op om zich beschikbaar te stellen voor of het AvEPA bestuur of om zich beschikbaar te stellen voor een plek in een commisie. Tot slot vragen we alle leden om hun ideeen te blijven delen. Op die manier kunnen we ook in de toekomst een sterke belangenvertegenwoordiging organiseren. De vacatures zijn inmiddels live gezet op www.avepa.nl25 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page