TC9500 uitgelicht: EPA-W renovatiejaar

Het renovatiejaar werd en wordt onterecht snel gebruikt en doet veel in de energie index. Ook is het renovatiejaar van het dak van een flat minder relevant voor een appartement op een tussenverdieping. Onder andere deze 2 constateringen hebben tot een aanpassing van de definitie van het renovatiejaar geleidt. De komende periode zullen we, samen met de CI’s welke ook vertegenwoordigd zijn in de TC9500, zo goed mogelijk monitoren of het renovatiejaar nu beter gebruikt wordt. De AvEPA roept haar leden op integer en onafhankelijk te blijven en bestand te zijn tegen commerciële druk vanuit aannemers of belanghebbenden bij voorbeeld STEP subsidie. We realiseren ons dat door de grote gevolgen voor onze klanten de EPA adviseur steeds steviger in de schoenen moet staan deze commerciele druk te weerstaan,.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags