Vereenvoudigd energielabel

April 14, 2018

Zowel vanuit enkele erkend deskundigen zelf, als vanuit de overheid is het verzoek gekomen mee te denken hoe de erkend deskundigen zich kunnen verenigen. Het is momenteel een grote, maar ongeorganiseerde groep. De AvEPA voert gesprekken met diverse actieve erkend deskundigen of en hoe de erkend deskundigen bijvoorbeeld een light-lidmaatschap binnen de AvEPA kunnen krijgen. Dit wil niet zeggen dat de AvEPA de vereenvoudigde methodiek omarmt. Het wil wel zeggen dat de AvEPA constructief wil meedenken en bereid is het spel te spelen zoals de kaarten op tafel liggen.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Afschaffing van het Vereenvoudig Energielabel is een goede stap!

July 16, 2019

1/2
Please reload

Recent Posts

April 14, 2018

April 14, 2018

April 14, 2018

April 14, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Twitter Clean

© 2017 ​AvEPA