TC9500 uitgelicht: EPA-W renovatiejaar

April 14, 2018

Het renovatiejaar werd en wordt onterecht snel gebruikt en doet veel in de energie index. Ook is het renovatiejaar van het dak van een flat minder relevant voor een appartement op een tussenverdieping. Onder andere deze 2 constateringen hebben tot een aanpassing van de definitie van het renovatiejaar geleidt. De komende periode zullen we, samen met de CI’s welke ook vertegenwoordigd zijn in de TC9500, zo goed mogelijk monitoren of het renovatiejaar nu beter gebruikt wordt. De AvEPA roept haar leden op integer en onafhankelijk te blijven en bestand te zijn tegen commerciële druk vanuit aannemers of belanghebbenden bij voorbeeld STEP subsidie. We realiseren ons dat door de grote gevolgen voor onze klanten de EPA adviseur steeds steviger in de schoenen moet staan deze commerciele druk te weerstaan,.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Afschaffing van het Vereenvoudig Energielabel is een goede stap!

July 16, 2019

1/2
Please reload

Recent Posts

April 14, 2018

April 14, 2018

April 14, 2018

April 14, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Twitter Clean

© 2017 ​AvEPA