TC9500 uitgelicht: EPA-W maatwerkadviezen

April 14, 2018

De formules achter het maatwerkadvies zijn onlangs aangepast naar het NV zodat de af te melden energie index beter overeenkomt met het maatwerkadvies. Helemaal inzake maatwerkadviezen roept de AvEPA op zo min mogelijk gebruik te maken van forfaitaire waardes. Het gebeurd nog te vaak dat het maatwerkadvies ernaast zat doordat er veelvuldig gebruik gemaakt is van bouwjaar en kwaliteitsverklaringen verwaarloosd werden. Kom EPA adviseurs, uiteraard is de methodiek niet 100% perfect, maar daar werken we wel aan. Wat wij als adviseurs kunnen doen is ons werk serieus nemen en staan voor onze uitkomsten! Vergeet niet uw klant ook het begrip graaddagen uit te leggen om te voorkomen dat hij onterecht blij of juist teleurgesteld is bij de energierekening een jaar later.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Afschaffing van het Vereenvoudig Energielabel is een goede stap!

July 16, 2019

1/2
Please reload

Recent Posts

April 14, 2018

April 14, 2018

April 14, 2018

April 14, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Twitter Clean

© 2017 ​AvEPA