TC9500 uitgelicht: EPA-W afmelden gebruik makend van referentiewoningen

April 14, 2018

De methodiek rondom het gebruik maken van referentiewoningen is aangescherpt. Dit onderwerp stond de afgelopen periode veelvuldig op de agenda en zal de komende periode nog wel eens voorbij komen. Houd de interpretatie en wijzigingsdocumenten goed in te gaten! De visie van de AvEPA is niet onnodig veel woningbezoeken, maar ... vele situaties waarin de EPA ernaast zat en soms zelfs negatief in het nieuws was, kwam door onterechte aannames in “al deze flats zijn hetzelfde en we hebben hele betrouwbare ketellijsten...”. De commerciële belangen zijn ook hier groot. De AvEPA verwacht wederom van haar leden dat ze sterk in hun schoenen staan en

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Afschaffing van het Vereenvoudig Energielabel is een goede stap!

July 16, 2019

1/2
Please reload

Recent Posts

April 14, 2018

April 14, 2018

April 14, 2018

April 14, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Twitter Clean

© 2017 ​AvEPA