Lid zijn van Avepa is belangrijk

Avepa - Associatie van Energie Prestatie Adviseurs – is de brancheorganisatie van en voor Energie Prestatie Adviseurs. Opdrachtgevers die een lid van de Avepa inschakelen voor een Energie Prestatie Cetificaat of een Maatwerkadvies zijn verzekerd van een onafhankelijk en deskundig advies. Bedrijven en individuele Adviseurs die zijn aangesloten bij de Avepa komen namelijk als objectieve deskundige bij een opdrachtgever binnen. Tevens zet Avepa zich in voor de belangen van de Energie Prestatie Adviseurs. Zij doet dat o.a. middels permanent overleg met vertegenwoordigers van het ministerie van RvO en ISSO. Samen staan we immers sterk. Ook organiseert Avepa workshops en cursussen om de kennis van de aangesloten leden actueel te houden. Profiteer daarom ook van onze kennis en ervaring en wordt ook lid van de Avepa. U bent al lid voor 200 euro. Aanmelden kan via de website www.avepa.nl • AvEPA heeft een eigen kwaliteits keurmerk • Een klantvriendelijke gedragscode • Een eigen geschillencommissie


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags